Wedden EK 2016: Slowakije – Engeland. Vandaag staan er weer twee wedstrijden op het programma, in dit artikel hebben we het over Slowakije tegen Engeland. Engeland staat met vier punten op nummer 1 in de groep en Slowakije staat met 3 punten op een gedeelde tweede plaats met Wales. Voor bijna alle teams is deze laatste wedstrijd dus nog van belang. Wanneer Engeland verliest en Wales wint is Engeland ineens de nummer drie van de groep.

Slowakije speelde redelijk goed in de eerste wedstrijd tegen Wales en ook tegen Rusland speelde ze aardig. Door de overwinning op Rusland hebben ze nog alle kans om door te gaan. Slowakije moet het vooral hebben van de individuele klasse van Marek Hamsik.

Hamsik zorgde tegen Rusland voor een assist en scoorde zelf een prachtige goal. Naast de creativiteit en doelgerichtheid van Hamsik hebben ze ook een aardige verdediging. Al met al heeft Slowakije een aardig team en ik denk dat ze het elk land lastig kunnen maken.

Voorspelling Slowakije – Engeland

Engeland speelde de eerste wedstrijd met gelijk door een late tegengoal en tegen Wales wonnen ze juist door een late goal. Engeland speelde in de tweede wedstrijd een stuk beter dan in de eerste en ze creëerde ook meer kansen. Zeker toen Sturridge en Vardy in het team kwamen was Engeland zo’n beetje constant in de aanval.

Mijn verwachting voor deze wedstrijd is dat Engeland het meeste balbezit heeft en dat Slowakije vanuit de counter gaat voetballen. Engeland zal de lijn van die tweede wedstrijd door willen trekken en ik verwacht dat ze dat ook gaan doen. Engeland weet nu wat het moet doen om kansen te creëren en het leek erop dat er heel wat afviel van de spelers na de overwinning. Ook Slowakije kan de goede lijn doortrekken en daarom verwacht ik een leuke wedstrijd met kansen voor beide ploegen.

Wedtip 1 Slowakije – Engeland

Engeland to win en beide teams scoren @ 4.40 888sport

Engeland heeft dit toernooi nog niet de nul kunnen houden en ik verwacht ook dat het deze keer niet gaat lukken. Marek Hamsik is in bloedvorm en Slowakije heeft een goed gevoel over gehouden aan hun vorige wedstrijd. Met name in de omschakeling kan Engeland in de problemen komen. Echter verwacht ik wel dat Engeland gaat winnen, ze gaan zeker twee keer scoren. Engeland heeft gewoon een goed team en wanneer ze het goede gevoel meenemen van hun vorige wedstrijd moet deze bet goedkomen.

Wedtip 2 Slowakije – Engeland

Over 2.5 goals @ 2.33 888sport

Zoals ik al heb beschreven verwacht ik zeker dat beide teams gaan scoren, maar ik verwacht ook dat Engeland goed gaat spelen en genoeg kansen gaar creëren om te winnen. Ik verwacht een open wedstrijd met kansen voor beide teams, 3 goals moet zeker lukken.