Wedden EK 2016: Rusland – Wales. De tweede wedstrijd van vandaag is Rusland tegen Wales. Rusland heeft nog maar één punt, maar heeft nog zeker uitzicht op de volgende ronde. Met vier punten maak je een goede kans om bij de beste nummers drie te horen en zo dus de volgende ronde te bereiken. Wales staat met 3 punten op de tweede plaats, gedeeld met Slowakije.

Rusland speelde niet goed tegen Engeland, maar kregen door een late goal toch nog een punt. Ook tegen Slowakije speelde Rusland niet goed, maar ze kregen wel een aantal kansen om ook hier een punt of meer mee te nemen. Rusland had tegen Slowakije het meeste balbezit, maar ze missen creativiteit om toch uitgespeelde kansen te komen.

Voorspelling Rusland – Wales

De kansen die ze krijgen komen vrijwel altijd uit dode spelsituaties. Ik verwacht niet dat ze tegen Wales ineens wel veel kansen gaan creëren dus in mijn ogen is Wales de favoriet.

Wales heeft natuurlijk Gareth Bale die al twee keer heeft kunnen scoren uit een directe vrije trap. Ook Wales heeft maar weinig kansen gecreëerd, maar ik ben meer onder de indruk van Wales dan van Rusland.

Wales speelt met strijd en passie en heeft met Bale en Ramsey spelers die uit het niets een goal kunnen maken. Rusland het moeite met de omschakeling van Slowakije en ik verwacht dat Wales nog meer op de counter gaat voetballen. Daar hebben ze namelijk uitstekende spelers voor.

Wedtip 1 Rusland – Wales

Wales to win @ 3.00 op 888sport.com

Rusland was erg slecht tegen zowel Engeland als Slowakije, terwijl Wales tegen beide teams redelijk voetbalde. Beide teams creëren weinig kansen, maar met Gareth Bale in je team ben je altijd in voordeel. Ik verwacht niet dat Rusland veel zal klaar spelen in deze wedstrijd, terwijl Wales zal aantreden met veel strijd en energie om zo de volgende ronde te halen.