NEC-coach Alex Pastoor verwacht, in aanloop naar het duel tegen VVV-Venlo, een overwinning. Volgens hem kunnen ze van iedereen winnen als de ploeg scherp is. Dit vertelde hij op de officiële website van NEC.

“VVV mag dan wel lager geklasseerd zijn, ik verwacht van de jongens wat ik altijd van ze verwacht. Ik heb voor de wedstrijd tegen Utrecht gezegd dat we alle kansen hebben als we met een leeuwenhart spelen, maar dat als we dat niet doen we ook zo kunnen verliezen. Dat geldt tegen VVV weer. Wij kunnen van iedereen winnen, maar als we afgeleid raken in het veld, kan iedere ploeg het ons lastig maken”, vertelde Pastoor.

De coach is erg blij met zijn huurlingen Erik Falkenburg en Ruud Boymans. “Boymans heeft er nu in veertig minuten speeltijd twee in liggen, dat lijkt me een aardig gemiddelde. Met het inbrengen van huurspelers moet je wel altijd op het groepsproces letten. Als je zomaar iemand uit de basis haalt, kan dat slecht vallen. Maar de groep harmonieert goed en wordt er nergens moeilijk over gedaan. Dat is ook de bedoeling natuurlijk. Ik beslis uiteindelijk wie er speelt en dan moeten de spelers het laten zien.”