De eerste wedstrijd van vandaag is Turkije – Kroatië. In mijn ogen heeft Kroatië de betere selectie met vooral een middenveld met geweldige spelers, als Modric en Rakitic. Met Mandzukic in de spits hebben ze natuurlijk ook iemand die makkelijk scoort en altijd oorlog maakt in de zestien.

Turkije heeft natuurlijk Arda Turan, maar verder hebben ze toch vooral spelers die niet op Europees topniveau spelen. Ze spelen vaak wel vol passie en strijd en daar moeten ze het dan ook van hebben.

Kroatië was zoekende in de voorbereiding, ze speelde bijna niet met dezelfde opstelling, maar ze wonnen vrijwel alles. Terwijl Turkije met veel moeite zich heeft gekwalificeerd. Ik verwacht dat Kroatië de bovenliggende partij zal zijn en dat Turkije vooral op de counter zal proberen toe te slaan. Turkije heeft zo ook van Nederland gewonnen, toen speelde ze ook vol strijd en ging de omschakeling pijlsnel.

Ik verwacht door de counters van Turkije wel een vrij openwedstrijd, wanneer Kroatië de bal verliest zal Turkije als een gek naar voren gaan waardoor er daarna weer ruimte komt voor Kroatië zelf. Ook verwacht ik toch wel een paar doelpunten. Uiteindelijk denk ik dat Kroatië aan het langste eind zal trekken, doordat ze gewoon een beter middenveld hebben en een echte topspits.

Turkije – Kroatië Wedtip

Kroatië wint en beiden teams scoren @ 4.90 bij 888sport.com
Zoals hierboven beschreven verwacht ik dat Kroatië de bovenliggende partij zal zijn en dat Turkije vooral op de counter zal proberen te scoren. Ik verwacht dat Kroatië zeker twee goals kan maken door hun creatieve en sterke middenveld, maar de verdediging kan wel eens kwetsbaar zijn voor de counters.

Turkije – Kroatië Bonus Wedtip

Mandzukic over 1.5 schoten op de goal @ 1.95 op 888sport.com
Dit is één van mijn favoriete markten, die helaas maar bij weinig wedstrijden beschikbaar zijn in het reguliere voetbalseizoen. Mandzukic is een sterke spits die zeker minimaal twee keer op de goal gaat schieten.