Sevilla – Real Madrid. Er zijn nog maar vier wedstrijden te gaan in de Priméra Division en in de top is het nog steeds enorm spannend tussen FC Barcelona en Real Madrid. Vandaag speelt Barcelona tegen de nummer laatst, Cordoba, en dus gaat vrijwel iedereen er van uit dat zij geen punten zullen laten liggen. Real Madrid daarentegen speelt haar wedstrijd uit bij Sevilla, de nummer vier van de competitie. Dat dit geen makkie gaat woorden voor de Madrilenen blijkt alleen al uit de stand, Sevilla heeft de punten namelijk hard nodig om zich te kwalificeren voor de voorrondes van de Champions League.

Bekijk hier de live stream van de Priméra Division wedstrijd Sevilla – Real Madrid.

Sevilla stabiele subtopper

Zowel FC Barcelona als Real Madrid kennen een seizoen van hoge pieken en diepe dalen maar met name de laatstgenoemde had dit in extremen. Real begon ongekend goed aan het voetbaljaar maar wist na de winterstop bijna geen punt meer te pakken waardoor het slecht gestarte Barca de mogelijkheid kreeg om terug te komen in de titelstrijd. Tegenstander Sevilla draait een fantastisch seizoen. De Zuid-Spaanse ploeg heeft het wederom voor elkaar gekregen om de halve finale van de Europa League te behalen en doet het met een vierde plek op de ranglijst dus in de landelijke hoogste divisie van Spanje ook naar behoren.

Sevilla – Real Madrid getekend door afwezigen

Ook Real Madrid is nog actief in Europees verband. De ploeg van Ancelotti versloeg aartsrivaal Atlético Madrid in twee wedstrijden waardoor het nu Juventus treft in de halve finales. Man van de wedstrijd was toen Hernandez. De kleine Mexicaanse spits speelde een fantastische wedstrijd en maakte uiteindelijk ook de beslissende goal tegen Atletico. De kans is groot dat de goalgetter vanavond weer speelt, aangezien Karim Benzema nog geblesseerd is. Ook Modric en Bale zijn nog afwezig door blessures. De ziekenboeg van Sevilla is echter ook aardig gevuld. Vitolo, Pareja en de talentvolle rechtsback Cristoforo zijn al voor langere tijd dit seizoen uitgeschakeld maar hun vervangers laten het tot nu toe niet afweten.

De wedstrijd Sevilla – Real Madrid zal om 20:00 worden gespeeld in het stadion van Sevilla.