De Colombiaan James Rodriguez lijkt een transfer te maken naar Real Madrid. De speler van AS Monaco speelde zichzelf op het WK 2014 in de kijker, onder meer door topscorer te worden met zes treffers. De Spaanse krant Cadensa meldt dat de 22-jarige speler deze week nog in het stadion van Real Madrid wordt gepresenteerd.

Real Madrid haalt Toni Kroos

Real Madrid maakt zijn bijnaam “Galacticos” weer waar door flink wat geld over de balk te smijten. De kersverse Duitse wereldkampioen Toni Kroos is toegevoegd aan de selectie voor 25 miljoen euro. Voor James moet circa 88 miljoen euro worden betaald. Vorig jaar mei verhuisde de Colombiaan voor 45 miljoen naar Monaco. Hij maakte vorig seizoen de meeste assists in de Franse competitie Ligue 1.

James Rodriguez kost circa 88 miljoen euro

Ook bij FC Porto was Rodriguez zeer succesvol. Hij won drie keer op rij de Portugese competitie en triomfeerde ook in de Europa League. Als Real Madrid inderdaad zich nog dieper in de schulden gat steken voor James, dan moet de Spanjaard Isco vermoedelijk verdwijnen. James krijgt een jaarsalaris aangeboden van 7,5 miljoen euro per jaar. Met dat salaris hoeft hij geen insecten meer te eten, zoals hij op het WK bijna deed toen in de match tegen Brazilië een enorme krekel op zijn mouw landde.

Lees ook: Mirror meldt dat Stefan de Vrij naar Man United gaat