Chelsea – Manchester United. Is Manchester United dan eindelijk op ramkoers in de Premier League? De geplaagde ploeg van trainer Louis van Gaal wist de laatste twee officiële wedstrijden te winnen en moet zich nu bewijzen tegen het Chelsea van Guus Hiddink.

United is bezig aan een zeer moeizaam seizoen, maar de laatste wedstrijd tegen Stoke City gaf de burger moed. De ploeg van Van Gaal, die vaak het verwijt kreeg zeer saai voetbal op de mat te leggen, was ontketend en versloeg Stoke op Old Trafford met liefst 3-0. Voor het eerst dit seizoen kreeg Van Gaal dan ook een staande ovatie van het United-publiek. De wedstrijd tegen Chelsea moet vanmiddag bewijzen dat die goede prestatie geen incident was.

Chelsea – Manchester United

Ondanks de lage positie van The Blues (dertiende plaats) is dat zeker geen gemakkelijke klus voor United. Onder leiding van Hiddink heeft Chelsea namelijk de weg omhoog ingeslagen en is het bovendien zeer moeilijk te verslaan. In de laatste tien officiële duels bleef Chelsea zonder nederlaag, al werd er wel vijf keer gelijkgespeeld. Het Nederlandse onderonsje wordt daarom zeer interessant: kan United de stijgende lijn doorzetten of zet Hiddink zijn ongeslagen reeks voort op Stamford Bridge?

Louis van Gaal Chelsea - Manchester UnitedVan Gaal put in ieder geval veel vertrouwen uit de overtuigende zege op Stoke. Voor de Nederlandse manager was het de bevestiging dat zijn ploeg wel degelijk sprankelend voor de dag kan komen. “”Dit is wel beter voor de manager, dat maakt het makkelijker. Deze start van februari is fantastisch, maar volgens mij zijn we 2016 sowieso fantastisch begonnen”, meldde de oefenmeester aan Manchester United TV. “In de tweede helft hebben we de wedstrijd gecontroleerd en hebben we geen kansen weggegeven aan Stoke City. Daarom vind ik dit ongelofelijk, zeker omdat Stoke dit seizoen een lastige tegenstander is.”

Wedden op Chelsea – Manchester United

Wie wint het Nederlandse onderonsje tussen Hiddink en Van Gaal? Waag een gokje bij 888sport! Hoewel Chelsea een stuk lager op de ranglijst te vinden is dan United, is de ploeg van Hiddink favoriet met een notering van 2.08. Een gelijkspel staat genoteerd op 3.30 en een overwinning van het United van Van Gaal op 3.90.

Natuurlijk kun je bij 888sport ook inzetten op de doelpuntenmakers. Geloof je in een treffer van Diego Costa, dan kan iedere ingezette euro je 2.60 keer je inzet opleveren. Of ga je voor een doelpunt van Wayne Rooney? Een treffer van de Engelsman staat genoteerd op 3.90!