UEFA Super Cup 2017. De competities in Europa staan op het punt van beginnen, terwijl in sommige landen ze zelfs al begonnen zijn. De voorrondes van de Europese toernooien zijn ook al bezig en dinsdagavond staat de Europese supercup op het programma.

De Champions League winnaar Real Madrid neemt het op tegen de Europa League winnaar, Manchester United. Wij geven de beste wedtips voor deze wedstrijd.

Real Madrid – Manchester United UEFA Super Cup

Real Madrid heeft alles behalve een goede voorbereiding gehad. Ze wonnen geen van alle drie de wedstrijden in de International Champions Cup. Ze speelde gelijk tegen Manchester United en verloren uiteindelijk met penalty’s. Ze verloren met maar liefst 4-1 van Manchester City en met 2-3 van Barcelona. Afgelopen week speelde ze nog één wedstrijd in de voorbereiding tegen de All stars van de MLS en deze werd 1-1, maar uiteindelijk wonnen ze met penalty’s.

Real heeft dus vier wedstrijden gespeeld in de voorbereiding en geen één keer gewonnen. Wel wisten ze aardig wat goals te maken. Het is ook zo dat bij Real nog aardig wat spelers ontbraken in de voorbereiding. Zo deed Ronaldo nog niet mee, ook Toni Kroos en Modric speelde lang niet alles. Real heeft de laatste seizoenen laten zien geweldig te kunnen voetballen en heeft alles gewonnen wat er te winnen valt. Ze hebben nog vrijwel dezelfde selectie en dus verwacht ik dat ze wederom mee gaan doen om de prijzen, maar misschien komt de Supercup nog wat te vroeg.

Goede voorbereiding in aanloop naar Super Cup

Manchester United deed ook mee aan de International Champions Cup en deed dit een stuk beter. Ze wonnen dus met penalty’s van Real. Daarnaast wonnen ze ook van Manchester City met 2-0, maar ze verloren met 1-0 van Barcelona. Man U heeft een stuk meer wedstrijden gespeeld in de voorbereiding. Voor het vriendschappelijke toernooi speelde ze al tegen LA Galaxy en Real Salt Lake en beide wedstrijden wonnen ze vrij gemakkelijk.

Na het toernooi wonnen ze ook nog van Valerenga IF en Sampdoria. Bij United speelde ze al wel met hun sterkste selectie. Vorig seizoen wonnen ze dus de Europa League, maar vielen ze enigszins tegen in de Premier League. Met de komst van Romelu Lukaku hebben ze een nieuwe topspits en de selectie zag er natuurlijk al meer dan prima uit. Manchester zal de goede voorbereiding een vervolg willen geven door een goede wedstrijd tegen Real.

Manchester United beter in vorm

Real heeft een erg slechte voorbereiding achter de rug, terwijl Manchester het aardig deed. Ik verwacht een spannende wedstrijd. Beide ploegen wisten het doel makkelijk te vinden in de voorbereiding, maar gaven ook veel kansen weg. Met name Real kreeg veel tegengoals. Ik verwacht dat Manchester United uiteindelijk aan het langste eind zal trekken, omdat ze simpelweg beter in vorm zijn.

Super Cup wedtips Real Madrid – Manchester United

Info weddenschappen. Zoals ik al schreef verwacht ik dat Manchester United gaat winnen, maar ik verwacht wel een spannende wedstrijd. Daarom raad ik deze bet aan, omdat dit niet alleen over de negentig minuten gaat, maar ook wanneer Manchester wint op penalty’s is de bet goed.

Manchester United to win the trophy @ 2.75 bij Mr Green

Er wordt veel verwacht van Lukaku dit seizoen bij Manchester United. In de voorbereiding liet hij al genoeg goede dingen zien en wist al twee keer te scoren. De verdediging van Real lijkt nog niet in top vorm en ik verwacht dat Lukaku daar gebruik van gaat maken.

Romelu Lukaku to score @ 2.85 bij Mr Green