Lukas Marecek baalt ervan dat zijn ploeg SC Heerenveen niet heeft gewonnen van VVV-Venlo. Volgens hem hadden ze moeten winnen, maar sprak ook weer van geluk dat ze uiteindelijk in de laatste minuut de gelijkmaker maakte.

Zelf maakte hij de aansluitingstreffer, nadat ze 0-2 achter stonden. “Het was inderdaad een belangrijke. Ik scoor bijna nooit, dus ik was heel blij, maar veel tijd om te juichen had ik niet. We moesten immers snel doorgaan om nog een goed resultaat te behalen. We hadden nog maar weinig tijd.Het was vervolgens lastig voor ons, omdat VVV zich terugtrok om de voorsprong te verdedigen”, vertelde Marecek op de officiële website van SC Heerenveen.

“In de laatste tien minuten gingen we meer de lange bal spelen, met succes.Ondanks die late gelijkmaker ben ik teleurgesteld in ons resultaat. We hadden moeten winnen. Van de andere kant: als je na rust met 0-2 achter komt, kun je misschien ook wel tevreden zijn als je nog 2-2 maakt. We hebben ons goed hersteld, maar toch voelt de 2-2 voor mij vooral als twee verloren punten.”