Louis van Gaal doet het op zijn 62e nog niet rustig aan. De bondscoach van Oranje en aanstaande trainer van Manchester United houdt als een jongleerder meerdere ballen de lucht in. Terwijl hij het Nederlands Elftal voorbereidt op de zware clash met Spanje, tracht hij ook de selectie van Man United te verjongen en versterken.

Daily Mail: Louis van Gaal mag 220 miljoen Pond besteden

De Engelse krant Daily Mail meldt dat Van Gaal maar liefst 220 miljoen Engelse Pond te besteden krijgt. Al eerder werden bedragen genoemd die uiteenliepen van 100 tot 200 miljoen Pond. Onlangs overleed Malcom Glazer, de eigenaar van de Red Devils. Wellicht heeft hij in zijn testament nog een potje met geld klaargezet voor de Mancunians..

Luke Shaw naar Manchester United

De krant meldt verder dat Van Gaal zijn zinnen heeft gezet op onder meer Cesc Fabregas, Kevin Strootman, Koke, Mats Hummel en Miranada. Of met hun managers en clubs al contact is gelegd en hoe de onderhandelingen verlopen weten de mannen van de Mail helaas niet. Wel schijnt een deal met verdediger Luke Shaw van Southampton dichtbij te zijn. Waarschijnlijk wordt volgende week zijn transfer ter waarde van 27 miljoen Pond bekrachtigd.

Toni Kroos blijft bij Bayern Munchen. De middenvelder heeft onlangs een einde gemaakt aan rumoer omtrent zijn mogelijke overgang naar Old Trafford en beweerde met klem dat hij ook komend seizoen te bewonderen is in de Allianz Arena.

AS Roma wil meer dan 25 miljoen voor Kevin Strootman

Twee weken geleden meldde de krant dat United een bod van 25 miljoen Pond had uitgebracht op Strootman. AS Roma, de werkgever van de middenvelder die vanwege een blessure ontbreekt op het WK, vond dat bedrag een tegen van disrespect.