EK Vrouwenvoetbal 2017. Je hebt er waarschijnlijk vrij weinig over gehoord, maar het EK-vrouwen wordt gehouden in Utrecht.

Oranjekoorts heerst in ieder geval niet, maar onze vrouwen zullen desondanks toch hun stinkede best gaan doen om het EK te winnen. Ze zullen 16 juli openen tegen Noorwegen.

Favorieten Womens EURO 2017

Favorieten voor het winnen van het EK zijn Duitsland (3.00), Frankrijk (3.80) en Engeland (9.00). De Duitse voetbalvrouwen zijn momenteel acht keer Europees kampioen geworden. Momenteel zijn ze ook zes keer ongeslagen Europees Kampioen.

Ook dit jaar lijkt het erop dat de Duitsers er met de titel vandoor gaan, maar Frankrijk en Engeland zullen daar een stokje voor willen steken. Zij het niet zo dat er een ander land natuurlijk ook een poging gaat wagen.

Frankrijk speelde hun laatste oefenpot gelijk tegen Norwegen. Engeland heeft daar en tegen een betere voorbereiding gehad.

Nederland – Noorwegen

Nederland zal om 18:00 op 16 juli het toernooi open door te spelen tegen Noorwegen. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd, maar toch eis er een lichte voorkeur voor Nederland door de bookmakers. Nederland heeft een goede voorbereiding achter de rug. Ze wonnen ruim van Wales en Australië.

Noorwegen wist in de voorbereiding gelijk te spelen tegen Frankrijk en verloor nipt met 0-1 van de Verenigde staten. Beide tegenstanders zijn van hoog niveau en het resultaat wat Noorwegen hier gehaald heeft is daarom niet slecht. De vorige ontmoeting tussen beide clubs eindigde in een 4-1 overwinning voor Noorwegen.

Wedtips Nederland – Noorwegen

Ik denk dat ook deze keer Noorwegen er met de punten vandoor zal gaan. Ik raad je wel aan om je in te dekken, omdat beide clubs aan elkaar gewaagd zijn. Noorwegen +0.5AH heeft een quotering van 1.70 deze weddenschap is hetzelfde als double chance, maar met een hogere quotering. Daarnaast denk ik ook dat beide teams zullen gaan scoren de quotering hiervoor is 1.77. Beide teams weten eigenlijk altijd wel het net te vinden, waardoor deze weddenschap een goede oplossing lijkt

Denemarken – België

In dezelfde poule wordt op dezelfde avond wordt de tweede wedstrijd gespeeld tussen Denenmarken en België. Tot nu toe heeft de op papier thuisspelende partij nog niet gewonnen. De vorige ontmoeting eindigde in een 1-3 overwinning voor Denenmarken en de ontmoeting daarvoor eindigde in een 1-2 overwinning voor België. Beide wedstrijden zijn in het jaar 2016 gespeeld.

Gokken Denemarken – België

Ik denk dat deze wedstrijd gaat eindigen in een gelijkspel. De quotering hiervoor is 3.50. Daarnaast denk ik ook dat beide teams gaan scoren net zoals in de eerdere ontmoeting. Bij beide teams laat de verdediging vaak een steekje vallen en weet de aanval juist trefzeker te zijn. Beide teams scoren heeft een quotering van 2.00 en een einduitslag van 1-1 heeft een quotering van 7.00.