PSV – Heracles Almelo. Op het kunstgras in Almelo leed PSV tot dusver haar enige competitienederlaag van het seizoen. De Eindhovenaren krijgen vanavond in eigen huis de kans om zich te revancheren tegen de ploeg van trainer John Stegeman.

PSV – Heracles Almelo

Heracles versloeg PSV eerder dit seizoen nog met 2-1 en staat nog altijd op een keurige derde plaats. Toch moet gezegd worden dat de Almeloërs niet meer zo goed presteren als voor de winterstop. Het gat met nummer twee Ajax is bijvoorbeeld opgelopen tot zeventien punten en de voorsprong op nummer zes Feyenoord is slechts twee punten. Bij een nederlaag in Eindhoven kan de ploeg van Stegeman daarom zomaar zakken naar de zesde plaats in de Eredivisie.

Kleine kans dat Guardado in actie komt

Heracles hoopt te profiteren van het feit dat PSV woensdag een van haar belangrijkste wedstrijden van het seizoen afwerkt. De Eindhovenaren moeten het in Champions League-verband namelijk opnemen tegen Atlético Madrid. De Spanjaarden komen in de achtste finales van het miljoenenbal eerst op bezoek in Eindhoven. De kans dat Andrés Guardado tegen Heracles in actie komt, is daardoor klein. De Mexicaan kampt nog altijd met hamstringklachten en wordt naar alle waarschijnlijkheid klaargestoomd voor het treffen met Atlético.

Voor Heracles is het alweer een tijd geleden dat er een overwinning werd geboekt op vreemde bodem. De laatste keer dat dat het geval was, was op 24 oktober van het vorige jaar. Destijds was de ploeg van Stegeman met 0-1 te sterk voor laagvlieger De Graafschap, dat werd verslagen door een doelpunt van Ilias Bel Hassani. Sindsdien werd er verloren van FC Utrecht (4-2), Feyenoord (3-0) en FC Twente (4-0) en werd er gelijkgespeeld bij PEC Zwolle (1-1), Ajax (0-0) en Willem II (0-0). Het is Heracles er dan ook veel aan gelegen om weer eens een driepunter te pakken in Eindhoven.

Wedden op PSV – Heracles Almelo

Dat kan uiteraard bij 888sport. PSV is natuurlijk de favoriet voor dit duel en dat is met een notering van 1.25 dan ook goed zichtbaar. Een gelijkspel staat genoteerd op 6.25 en een Almelose zege levert je liefst 11.00 keer je inzet op! Scoort PSV meer dan 2.5 keer en heb jij daarop ingezet? Dan levert iedere ingezette euro 1.87 keer je inzet op. Maakt Heracles Almelo meer dan 1,5 doelpunten? Dan is iedere euro goed voor 4.50!