FC Utrecht – PSV. Voor de tweede keer in een week staan FC Utrecht en PSV tegenover elkaar. De eerste confrontatie tussen beide ploegen leverde heel verrassend een zege voor de Domstedelingen op.

FC Utrecht – PSV

PSV trof Utrecht donderdagavond in de kwartfinale van de KNVB Beker. Geheel tegen de verwachtingen in waren de bezoekers in Eindhoven met liefst 1-3 de baas. Bart Ramselaar (tweemaal) en Sebastién Haller tekende voor de Utrechtse doelpunten. PSV, dat aantrad met debutant Marco van Ginkel en de teruggekeerde Jetro Willems, kende daardoor een zeer onplezierige avond in het eigen Philips Stadion. De ploeg van trainer Phillip Cocu kan de KNVB Beker door de verliespartij vergeten.

Cocu was na afloop realistisch tegenover FOX Sports. “Deze nederlaag is terecht. Wij waren niet in staat wat te creëren. We hadden een middenvelder over moeten slaan, maar probeerden het met korte passes. Dan hebben zij telkens de tijd om weer goed te gaan staan. FC Utrecht heeft verdiend gewonnen. Dat betekent niet dat ik hier niet ziek van ben, maar soms moet je een nederlaag accepteren. Utrecht was beter dan PSV.”

Toch zal de keuzeheer snel een oplossing moeten verzinnen, want zondag wacht opnieuw Utrecht. In de Galgenwaard boekt PSV meestal een goed resultaat, maar de ploeg van trainer Erik ten Hag zal ongetwijfeld met het nodige zelfvertrouwen aan de aftrap verschijnen. Utrecht kan bij een zege op PSV zomaar de vierde plaats overnemen in de Eredivisie. Thuis zijn de Domstedelingen bovendien nauwelijks te kloppen. Sterker nog, in de Galgenwaard wist dit seizoen nog geen enkele tegenstander drie punten te pakken.

Wedden op FC Utrecht – PSV

Wedden bij 888sport op FC Utrecht – PSV? Dat kan. Zoals gezegd is Utrecht in eigen huis vrijwel onverslaanbaar en een nieuwe zege op PSV is dan ook helemaal niet ondenkbaar. Dat kan je bijzonder veel geld opleveren, want een Utrechtse overwinning staat genoteerd op 4.35! Een remise is 4.00 waard en een zege van PSV 1.75. Duels tussen Utrecht en PSV staan altijd garant voor veel doelpunten. Zet daarom nu in op ‘beide teams scoren’ en pak voor iedere ingezette euro 1.52 terug!