Wedden EK 2016, Roemenië – Zwitserland. De tweede wedstrijd van vandaag is Zwitserland tegen Roemenië om 18:00 uur. Zwitserland staat dankzij een 1-0 overwinning op Albanië tweede in de poule. Roemenië verloor haar eerste wedstrijd met 2-1 van Frankrijk.

Roemenië – Zwitserland

Hoewel het ene team won en de ander verloor, zal men bij Roemenië met een stuk meer tevredenheid terugkijken naar de wedstrijd dan de Zwitsers. Roemenië verspeelde in de laatste minuut pas de 1-1 stand tegen Frankrijk door een prachtig doelpunt van Payet. Roemenië had zelfs kansen op meer. Zwitserland daar in tegen had alle moeite om de vroege 1-0 over de streep te trekken tegen Albanië en zal dan ook weten dat het beter moet.

Lastige voorspelling

Deze wedstrijd is dus ook lastig te voorspellen, de selectie van Zwitserland heeft een aantal grote namen zoals Shaqiri en Xhaka. De selectie van Roemenië mist de grote namen, maar speelde tegen Frankrijk toch behoorlijk voetbal. Daarom verwacht ik dat ook Zwitserland het moeilijk gaat hebben met Albanië. Ik verwacht namelijk niet dat Zwitserland het ineens veel beter gaan doen, want ook in de kwalificatie vielen ze behoorlijk tegen.

Wedtip Roemenië – Zwitserland

Beide teams scoren @ 2.12 op 888sport.com

Zoals gezegd verwacht ik dat Zwitserland het moeilijk zal hebben met Roemenië, daarom wil ik niet gokken op een overwinning van één van beide. Wel verwacht ik dat beide teams kunnen scoren. De individuele klasse van de spelers van Zwitserland zijn altijd gevaarlijk. Het team spel en vooral de snelle counter van Roemenië moet dan zorgen voor de goal aan de andere kant.