Wedden EK 2016: Zweden – België. De laatste wedstrijd van vandaag is Zweden tegen België. Zweden heeft nog maar één punt, maar heeft zoals vele nog kans op de volgende ronde wanneer ze deze wedstrijd winnen komen ze op 4 punten en dat is genoeg om bij de beste nummers drie te horen.

België heeft na het pijnlijke verlies tegen Italië (2-0) zijn rug gerecht door met 3-0 te winnen van Ierland. Daarmee staat België op de tweede plaats in de groep, maar met maar drie punten zijn ze nog niet zeker van de volgende ronde.

Zweden stelt enorm teleur dit toernooi, met name de eerste wedstrijd was erg zwak. Tegen Ierland werden er bijna geen kansen gecreëerd en was het veldspel niet om aan te zien. Uiteindelijk wisten ze nog wel een doelpunt te maken en hielden ze een punt over aan deze wedstrijd.

Tegen Italië was het veldspel wel beter, maar konden ze nog steeds weinig creëren. Echter is dat natuurlijk niet heel goed want Italië heeft misschien wel de beste verdediging van dit toernooi. Ik verwacht dat ze tegen België meer kansen zullen krijgen wanneer ze net zo spelen als tegen Italië.

België speelde zoals de meeste ongetwijfeld weten dramatisch tegen Italië, ze wisten bijna niets te creëren en werden bij vlagen weggespeeld door de snelle omschakeling van Italië. Tegen Ierland was het stukken beter, met name de tweede helft speelde België goed voetbal en scoorde ze dan ook drie keer.

Voorspelling Zweden – België

Ik verwacht dat ze met dezelfde basisopstelling zullen spelen tegen Zweden, dus met Kevin de Bruyne op tien en Carrasco op rechts. Deze opstelling geeft ze zowel veel creativiteit als veel snelheid waarmee ze gevaarlijk kunnen worden.

Mijn verwachting is dat dit een openwedstrijd zal worden, omdat beide partijen willen winnen. Zweden moet winnen om nog door te gaan en de coach van België heeft al aangegeven dat spelen op een gelijkspel niet hun aard zit en dat hij daar niet op wil gokken. België heeft natuurlijk de betere selectie en ik verwacht ook dat ze deze wedstrijd gaan winnen, maar het zal moeilijk worden. Wanneer Zweden net zo goed voetbalt als tegen Italië dan denk ik dat Zweden toch wel wat kansen zal krijgen.

Wedtip 1 Zweden – België

België wint en beide teams scoren @ 4.60 888sport.com

Wanneer dit een openwedstrijd wordt verwacht ik dat België de bovenliggende partij zal zijn, maar dat Zweden vanuit de counter toch de nodige kansen zal krijgen. Met Zlatan heeft Zweden natuurlijke en speler die altijd kan scoren, ook wanneer die maar een halve kans krijgt. België heeft denk ik genoeg kwaliteiten om zelf minimaal twee keer te scoren.

Wedtip 2 Zweden – België

Romelu Lukaku over 1.5 schoten op doel @ 2.20 op 888sport.com

Lukaku start ongetwijfeld weer in de spits, zeker na zijn twee goals tegen Ierland zal hij met genoeg vertrouwen spelen. Lukaku schoot tegen Italië in totaal 2 keer waarvan 1 op doel en tegen Ierland schoot hij twee keer, beide keren op doel. Ik verwacht dat hij ook deze wedstrijd zeker twee keer op doel zal schieten en ik snap eigenlijk niet dat de odd zo hoog is. Lukaku is toch één van de beste spitsen van dit toernooi en ik verwacht dat die aardig wat kansen zal krijgen tegen Zweden.