Wedden EK 2016: Tsjechië – Turkije. De laatste wedstrijd van vandaag is Tsjechië – Turkije. Een wedstrijd die voor Tsjechië van enorm belang is en voor Turkije de afsluiting van een dramatisch toernooi.

Tsjechië heeft door het gelijke spel tegen Kroatië nog uitzicht op de volgende ronde Terwijl Turkije nog geen punten heeft en zelfs nog niet eens gescoord heeft.

Tsjechië heeft een team dat leunt op de verdediging. Spanje wisten ze 87 minuten lang tegen te houden en dat is toch een hele prestatie. Tegen Kroatië werden ze echter weggespeeld en hadden ze het nodige geluk nodig om nog een punt uit de wedstrijd te halen.

Ik ben er van overtuigd dat wanneer de fans van Kroatië geen vuurwerk op het veld hadden gegooid dat de wedstrijd geëindigd was in 2-1. Dit maakt het natuurlijk niet minder knap van Tsjechië dat ze terugkwamen tot 2-2 na een 2-0 achterstand. Tsjechië zal deze wedstrijd toch wat meer naar voren moeten spelen, maar dit zit niet in de aard van deze ploeg. Daarom verwacht ik een moeizame wedstrijd tegen de Turken.

Turkije heeft tegen Spanje dramatisch gespeeld en ze verloren dan ook met 3-0. Spanje tikte bij vlagen Turkije van het kastje naar de muur. Tegen Kroatië waren de Turken ook al niet goed, er werd maar met 1-0 verloren, maar dit kon ook makkelijk 3-0 zijn. Kroatië kreeg veel kansen maar miste scherpte bij de afronding. Zelf heeft Turkije nog bijna niets gecreëerd en dus ook nog niet gescoord.

Voorspelling Tsjechië – Turkije

Ik verwacht dat Tsjechië deze wedstrijd moeizaam gaat winnen. Beide ploegen zijn niet goed wanneer ze de bal hebben, maar Tsjechië heeft wel spelers om de beuk erin te gooien en iets te creëren uit dode spelsituaties of uit voorzetten. Turkije zal denk ik zonder veel vertrouwen aan de aftrap verschijnen en daar gaat Tsjechië, die nog ergens voor spelen, gebruik van maken.

Wedtip 1 Tsjechië – Turkije

Tsjechië to win @ 2.40 bij 888sport

Zoals hierboven beschreven verwacht ik erg weinig van Turkije en verwacht ik dat Tsjechië deze wedstrijd zal winnen. Tsjechië speelt nog ergens om, terwijl er bij Turkije vooral negativiteit heerst in de ploeg zeker na het uitfluiten van aanvoerder en sterspeler Arda Turan lijkt Turkije er geen zin meer in te hebben.

Wedtip 2 Tsjechië – Turkije

Under 1.5 goals @ 3.10 bij 888sport

Beide teams hebben moeite met het creëren van kansen en ik verwacht niet dat dat ineens anders zal zijn in deze wedstrijd. Turkije heeft nog niet gescoord dit toernooi en Tsjechië nog maar twee keer. Ik denk dat Tsjechië met 1-0 gaat winnen en dus voorspel ik dat er minder dan 2 goals vallen.

Bewaren