Wedden EK 2016 Oekraïne – Polen. De tweede wedstrijd om 18:00 vandaag is Oekraïne tegen Polen. Oekraïne heeft nog geen punten gehaald en heeft zelfs nog niet gescoord. Polen daarentegen staat op een gedeelde eerste plaats samen met Duitsland, met vier punten.

Oekraïne heeft nog een kleine kans op de volgende ronde, wanneer ze deze wedstrijd winnen hebben ze drie punten en zouden ze bij de beste vier nummers drie kunnen komen. Maar dit is erg onwaarschijnlijk, er zijn al een aantal teams dat nu op de derde plaats staan met vier punten.

Oekraïne zal daarom niet erg gemotiveerd zijn en ik verwacht niet veel van Oekraïne. Het team heeft geen goede teamgeest met name doordat er in Oekraïne natuurlijk een burgeroorlog gaande is. Het team lijkt verscheurd in twee kampen en dat is terug te zien in het veld.

Polen speelde tegen Noord-Ierland behoorlijk goed, maar wisten maar één keer te scoren. Tegen Duitsland speelde het ook goed, maar wisten ze helemaal niet te scoren. Het creëren van kansen is het probleem niet voor Polen, maar de afronding liet nog te wensen over in de eerste wedstrijden.

Voorspelling Oekraïne – Polen

Mijn verwachting is dat Polen vol voor de winst gaat, om zo nog een kans te maken op de eerste plaats en zich in ieder geval te verzekeren van de tweede plaats. Polen speelt tot nu aardig op het toernooi en ik verwacht dat ze deze lijn door willen trekken, maar nu toch ook hun kansen af zullen maken.

Wedtip 1 Oekraïne – Polen

Polen wint @ 2.05 bij 888sport

Zoals hierboven al beschreven verwacht ik dat Polen hun goede spel zal voortzetten en dat Oekraïne met weinig motivatie aan de aftrap zal verschijnen. Polen speelde goed tegen Duitsland, maar wist zichzelf niet te belonen met een doelpunt. Met name Arek Milik miste grote kansen en hij zal erop gebrand zijn om dat recht te zetten. Ik verwacht dat Polen zonder veel moeite wint van Oekraïne en snap ook niet waarom de odd nog boven de 2 is.

Wedtip 2 Oekraïne – Polen

Milik meer schoten op doel dan Lewandowski @ 3.00 888sport

Dit klinkt misschien gek, maar Lewandowski heeft dit toernooi nog geen één keer op doel geschoten. Terwijl Milik in totaal al 7 keer heeft geschoten waarvan 3 keer op doel. Lewandowski speelt veel meer als aangever dan als afmaker en hij maakt vaak ruimte voor Milik. Ik verwacht dat dit deze wedstrijd niet anders zal zijn.