Wedden EK 2016: Noord Ierland – Duitsland. Vandaag zijn er maar liefst 4 wedstijden, Noord – Ierland tegen Duitsland is de eerste. Met vier punten staat Duitsland op een gedeelde eerste plaats samen met Polen. Noord – Ierland staat derde met drie punten en dus is er nog niemand veilig in deze groep. Duitsland zal deze wedstrijd serieus nemen en dat is een tegenvaller voor Noord – Ierland.

Duitsland heeft natuurlijk een geweldige selectie, maar in de eerste twee wedstrijden kwam dat er niet helemaal uit. In de eerste wedstrijd wist Duitsland te winnen van Ukraine met 2-0, Duitsland stond na de 19e minuut voor maar de wedstrijd werd pas echt beslist in de 90e minuut.

Tegen Oekraïne speelde Duitsland redelijk, maar ze gaven Oekraïne wel de hoop op een comeback. Tegen Polen speelde Duitsland niet goed en creëerde ze ook weinig in de tweede helft was Polen zelfs de bovenliggende partij. Nu zal er in Duitsland reken gehouden zijn met een slechte wedstrijd tegen Polen want de Duitsers hebben in jaren al geen goed resultaat geboekt in de tweede wedstrijd van het EK.

Noord Ierland

Noord – Ierland won ook met 2-0 van Oekraïne. In deze wedstrijd hadden ze maar 31 % balbezit en bijna elke andere statistiek was in het voordeel van Oekraïne, behalve dus de belangrijkste het aantal doelpunten. Noord – Ierland speelt erg verdedigend en probeert uit dode spelsituaties een goal te maken, tegen Oekraïne lukte dat, maar tegen Polen lukte dat niet en dan houdt het spel van Noord – Ierland niet veel over.

Voorspelling Noord Ierland – Duitsland

Mijn verwachting voor deze wedstrijd is dat Duitsland deze wedstrijd overtuigend gaat winnen. Tegen Polen had Noord-Ierland het al erg moeilijk. Duitsland heeft nog een stuk beter team dan Polen en ik verwacht dat Duitsland ook beter zal opletten in de omschakeling dan bijvoorbeeld Oekraïne. Duitsland heeft genoeg spelers die met hun creativiteit door de verdediging van Noord-Ierland kunnen voetballen.

Wedtip 1 Noord Ierland – Duitsland

Thomas Müller over 1.5 shots on the goal @ 2.05 bij 888sport

Duitsland zal de bovenliggende partij zijn en ze zullen continu rond de zestien van Noord-Ierland voetballen. Met Thomas Müller hebben ze een speler die goed de ruimte ziet en deze gebruikt om zo kansen te creëren voor hemzelf. Ik verwacht dat Müller vaak in de spits terecht komt wanneer de bal bij Draxler aan de linkerkant is. Müller heeft tot nog toe niet veel laten zien, maar wanneer het moet staat Müller er altijd.

Wedtip 2 Noord Ierland – Duitsland

Duitsland wint en over 2.5 goals @ 2.05 888sport

Ik verwacht dat Duitsland overtuigend gaat winnen, ze hoeven geen spelers te sparen ze spelen pas weer op 25 of 26 juni. Hopelijk speelt Duitsland daarom gewoon met de sterkste opstelling dan denk ik zeker dat Duitsland 3 goals kan maken.