Wedden EK 2016 kwartfinales favorieten

Wedden EK 2016 kwartfinale. Na enkele spetterende achtste finales gaat donderdag het EK 2016 verder met de kwartfinales. De Rode Duivels van België horen nu bij de favorieten voor de eindzege in Frankrijk.

Polen – Portugal: nieuwe kans voor Cristiano Ronaldo

De eerste kwartfinale gaat morgen tussen twee verre outsiders voor de titel. Polen kwam erg goed weg met winst op penalty’s tegen Zwitserland, terwijl ook Portugal door het oog van de naald kroop tegen Kroatië met 1-0 in verlenging. Bookmaker 888sport heeft veel vertrouwen in Portugal voor dit duel, ondanks het toernooi met meer downs dan ups voor het Zuid-Europese land.

888sport verhoogd de odds!! Polen wint 12.00 en Portugal wint op 8.00.

In de groepsfase grossierde Portugal in gelijkspellen met drie op drie, terwijl Polen tegen Duitsland en dus Zwitserland ook gelijkspeelde. De 3.05 op een gelijke stand na 90 minuten is dus zo gek nog niet. Voetballiefhebbers met vertrouwen in Cristiano Ronaldo kunnen inzetten op 2.38 op een goal voor de ster van Real Madrid, maar er staat ook 1.56 op dat hij niet tot scoren komt.

Wales – België: Rode Duivels moeten strijden

Een dag later, op vrijdag, zien we onze Zuiderburen weer in actie. België deed het fantastisch tegen Hongarije met 4-0, maar zal het vermoedelijk niet zo makkelijk krijgen tegen het Wales van uitblinker Gareth Bale. Alhoewel 888sport denkt dat het bijna appeltje-eitje wordt voor de Rode Duivels.

888sport verhoogd de odds!! Wales wint op 21.00, België wint op 7.00.

Tegen Hongarije liet België zien dat het erg effectief kan zijn, zeker als het op voorsprong staat. Als je veel vertrouwen hebt in de ploeg van Marc Wilmots, kun je ook inzetten op weer een ruime zege. Zo staat een overwinning met minimaal twee goals verschil (bij een 1-0 handicap) op een leuke 3.05. De wincast op winst van België met een goal van Eden Hazard noteert een fraaie 4.00.

Duitsland – Italië: Wereldkampioen tegen sterk collectief

Op papier is de kraker natuurlijk wereldkampioen Duitsland tegen het verrassend sterke Italië. De ploeg van Antonio Conte loopt niet over van individuele kwaliteit, maar wel van een erg sterke teamgeest en dito teamprestatie. Ze versloegen al het tegenvallende Spanje, maar Duitsland is natuurlijk weer ‘a different cookie’.

888sport verhoogd de odds!! Duitsland wint op 8.00, Italië wint op 15.00

Frankrijk – IJsland: Gastland treft onverzettelijke Vikingen

Het thuisland moet tot maandag wachten voor zijn kwartfinale. De tegenstander van Frankrijk had waarschijnlijk bijna niemand in zijn EK-voorspelling in de kwartfinale staan. Maar toch staat IJsland er terecht na een goede groepsfase en daarna fantastische zege op Engeland. Het jongensboek gaat dus verder tegen gastland Frankrijk. Geloof je in een volgend hoofdstuk van het jongensboek en dus winst op IJsland, dan krijg je 9.00 keer je inzet terug. Frankrijk is met 1.45 de torenhoge favoriet.

888sport verhoogd de odds!! Frankrijk wint op 6.00 en IJsland wint op 34.00

Wedden op Eindzege EK voetbal 2016

Het EK 2016 winnen zou natuurlijk echt bizar zijn voor IJsland en een tweede ‘onmogelijke winnaar’ na Leicester City afgelopen seizoen. Daarom staan ze ook onderaan op de favorietenlijst. Bovenin vinden we drie landen binnen korte afstand: thuisland Frankrijk, wereldkampioen Duitsland en het ijzersterke België:

  • Frankrijk – 3.75
  • Duitsland – 4.00
  • België – 5.00
  • Italië – 8.00
  • Portugal – 8.00
  • Polen – 19.00
  • Wales – 36.00
  • IJsland – 41.00

Bewaren