Wedden EK 2016: Duitsland – Slowakije. De tweede wedstrijd van vandaag is Duitsland tegen Slowakije. Duitsland werd zonder een wedstrijd te verliezen eerste in de poule terwijl Slowakije tweede werd.

Duitsland won simpel van Ukraine met 2-0, daarna speelde ze gelijk tegen Polen en in de laatste wedstrijd wonnen ze met 1-0 van Noord-Ierland. Met name in de wedstrijden tegen Oekraïne en Noord-Ierland had de score veel hoger uit kunnen pakken.

Duitsland heeft moeite met afmaken

Duitsland creëerde veel kansen maar ze werden niet afgemaakt. Tegen Polen was het een ander verhaal. Duitsland creëerde een stuk minder en gaven ook aardig wat kansen weg tegen Polen. In die wedstrijd had Duitsland vooral geluk dat de Poolse spelers slordig waren met het afronden van kansen. Al met al heeft Duitsland weer een aardig goede indruk gemaakt en dit is zeker een team dat meedoet om de titel.

Slowakije maakt indruk

Slowakije heeft op mij ook indruk gemaakt. Slowakije speelde in de eerste wedstrijd goed, maar verloor van Wales met 2-1. Ze verloren die wedstrijd eigenlijk door twee missers, van een verdediger en van de keeper.

Tegen Rusland speelde Slowakije ook goed, met name Marek Hamsik maakte veel indruk. Tegen Rusland werd er bijna niks weggegeven en creëerde ze zelf goede kansen. Hamsik scoorde een geweldige goal en gaf een prachtige assist. Tegen Engeland was het minder goed, maar creëerde ze ook nog steeds wel wat kansen.

Verdedigend gaven ze ook tegen de Engelse weinig weg. Slowakije is een degelijke ploeg en wanneer Marek Hamsik een goede dag heeft dan is het voor iedere ploeg een gevaarlijke tegenstander.

Voorspelling EK 2016 Duitsland – Slowakije

Mijn verwachting is dat Duitsland de bovenliggende partij zal zijn, ze zullen veruit het meeste balbezit hebben. Slowakije heeft een paar snelle spelers en met Hamsik hebben ze iemand die deze spelers uitermate nauwkeurig kan bedienen. Slowakije zal het dus ook niet heel erg vinden dat Duitsland het meeste balbezit heeft. Uiteindelijk verwacht ik dat Duitsland zonder al te veel problemen wint, ze hebben simpelweg gewoon meer kwaliteit.

Wedtip 1 Duitsland – Slowakije

Duitsland wint en onder 2.5 goals @ 3.00 bij 888sport.com

Zoals ik al zei verwacht ik dat Duitsland zal winnen. Echter heeft Slowakije tegen Engeland laten zien goed te kunnen verdedigen en ik verwacht dat Duitsland de nodige moeite zal hebben om de goals te maken. Duitsland heeft eigenlijk het hele toernooi al moeite met het maken van doelpunten. Ik verwacht dat Duitsland met 1 of 2-0 wint.