Wedden op België EK Voetbal 2016. België komt maandag 13 juni voor de eerste keer in actie op dit EK Voetbal 2016. Om 21.00 uur treden ‘de Rode Duivels’ aan tegen Italië. Op zaterdag 18 juni wacht de tweede groepswedstrijd tegen Ierland.

België – Italië

Na vier weken van voorbereiding begint vandaag het echte werk voor België. De verliezend finalist van 1980 zal vermoedelijk aantreden met de volgende namen: Courtois, Ciman, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen, Witsel, Fellaini, Nainggolan, Hazard, Lukaku en de Bruyne.

De Italianen werkten via meerdere besloten trainingen toe naar het openingsduel tegen België. Verwacht wordt dat bondscoach Antonio Conte met een verrassende tactiek begint, aangezien de selectie van Italië als ‘aller slechtste ooit’ wordt beschouwd.

Toch laat Wilmots zich niet van de wijs brengen. “Ik weet dat Conte me kan verrassen, maar dat kan ik hem ook. Hij weet namelijk ook niet hoe wij gaan beginnen. Wat wel zeker is, is dat de Italianen alles gaan geven”, vertelde Wilmots tijdens de afsluitende persconferentie.

Wedden op België – Italië

Het zal niet gemakkelijk worden, maar 888sport.com denkt dat België wint of gelijk zal spelen @1.36 tegen de Italianen @3.35. Wij zijn iets optimistischer en verwachten dat België @2.50 het EK Voetbal sterk begint. Aangezien de verdediger van Italië altijd als een huis staat, zal de wedstrijd eindigen in 1-0 @6.75.

België – Ierland

Vijf dagen na de openingswedstrijd tegen Italië komen ‘de Rode Duivels’ opnieuw in actie tijdens het EK Voetbal 2016. Om 15.00 uur in de middag is Ierland de tegenstander in het Stade Matmut Atlantique.

Op basis van de kwaliteit moet deze wedstrijd geen problemen opleveren voor het team van Wilmots. Het is echter afwachten hoe de openingspartij tegen Italië verloopt, aangezien dit voor veel vertrouwen kan zorgen. Daarnaast is het te hopen dat de Belgen geen schorsingen en blessures overhouden aan het treffen met Italië.

Wedden op België – Ierland

888sport.com heeft België @1.60 aangewezen als grote favoriet voor het duel met Ierland @6.00. Gezien het kwaliteitsverschil is het aannemelijk dat er meer dan 2.5x gescoord @1.94 gaat worden door beide teams. Eén van de treffers zal gemaakt worden door Romelu Lukaku @2.43.