Lang leve de uitvinding van camera`s! Dankzij die magische lichtopvangers met die glazen lensjes kan worden bewezen dat Lionel Messi gisteren tegen Atletico Madrid een goal maakte krachtens de spelregels. Barcelona had een overwinning nodig op Atleti om de Spaanse titel te prolongeren. De goal van Messi werd afgekeurd vanwege vermeend buitenspel.

Deze herhalingen tonen aan dat de voorzet werd aangeraakt door Juanfran. En hee, die heeft geen blauwrood shirt aan, maar een geelblauwe van Atletico Madrid. Dus de goal hoort mee te tellen. BARCA KAMPIOEN!!11!1!!!1

Behalve dan dat het 1-1 bleef en Atletico de titel kreeg.